Praha.cz

 
Prodej vstupenek na HME od dnešního rána pokračuje
Čtvrtek, 26. únor 2015 07:28
Prodej vstupenek na HME od dnešního rána pokračuje

Za šest dnů odstartuje v O2 aréně šampionát v halovém mistrovství Evropy. Atletická událost se do České republiky vrací po 37 letech, a ačkoli pořadatelé již dlouho dobu oznamují, že je vyprodáno, nabízí se pro příznivce atletiky další šance. Dnes od deváté hodiny ranní budou v prodeji lístky uvolněné z rezervace Evropské atletické asociace. Od úterý také usilovně pracuje 130 lidí na přetvoření O2 arény v atletický stadion.


Přestože pořadatelé halového mistroství, které se bude konat ve dnech 5. – 8. března 2015, ohlašovali „vyprodáno“, objevila se další šance ke koupi vstupenek na poslední chvíli a vidět tak šampionát na vlastní oči. „Podařilo se nám přesvědčit evropskou asociaci, aby nám uvolnila vstupenky z jejich rezervace, a poskytneme je do volného prodeje, což je myslím dobrá zpráva. Bude to v řádu stovek na každý den,“ řekl Libor Varhaník, předseda organizačního výboru HME.


Od dnešní deváté hodiny budou k dispozici vstupenky na všechny programové bloky. Fanoušci nemusí mít obavy, že si za lístky připlatí. Skupina lístků, určená do čtvrtého patra, se pohybuje v cenách do 350 Kč. Evropskou atletickou špičku i českou atletickou reprezentaci, tak může podpořit každý divák a fanoušek atletiky. Vstupenky je možné zakoupit v síti Ticketportal.


Možnost se naskytne i těm, kteří hodlají zaplatit za lístky víc. Do volného prodeje se dostanou VIP vstupenky, které mimo jiné zahrnují občerstvení. Lístky bude možné zakoupit pouze na VIP pokladnách v O2 aréně (vstup č. 10). I tyto vstupenky budou, s ohledem na podávání občerstvení a umístění v druhém patře, cenově výhodné. Dopolední bloky vyjdou zájemce na 800 Kč, odpolední pak odstupňovaně podle dne konání: čtvrteční 1100 Kč, páteční 1200 Kč, sobotní 1300 Kč a lístky na nedělní finálový program za 1500 Kč.


Mimopražští sportovní příznivci si nemusí přivstat a cestovat v brzkých ranních hodinách do Prahy, jelikož na www.O2arena.cz je pro ně možné provést časově omezenou rezervaci.


Ilustrační foto: pixmac.cz


Zdroj: www.praha2015.org

(ewe)